EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Hotel.info – tu je i sms usluga

Za razliku od ostalih sajtova ovog tipa Hotel.info je portal više okrenut ka poslovnim ljudima jer ovde firme mogu da rezervišu po znatno povoljnijim cenama.

Usluge sajta Hotel.info koristi više od 4000 velikih 340.000 malih i srednjih preduzeća (Bosh, basaf, Novartis,bayer, Texas instruments, SAP, Adidass, Puma, Deutsche bank, RTL I tako dalje). Sajt je dostupan na srpskom jeziku.
Usluga je besplatna, a plaćanje je direktno u hotelu pri odlasku, potvrda rezervacije se dobija na e-mail adresu ili po želji sms-om. Tu su i ocene drugih gostiju, mapa, biranje odredišta pomoću filtera ( u blizini aerodroma, železničke stanice, itd.. ili u blizini neke određene adrese).

Hotel.info je dostupan i preko mobilne mreže.

Zanimljivo je to da svaki hotel moze sam automatski da se registruje. Za to postoji registracioni hotelski sistem gde vlasnici hotela mogu sami da unose i brišu podatke o svom hotelu i da menjaju fotografije.

Na recenzije gostiju, koje ostaju neutralne, vlasnici hotela nemaju nikakav uticaj.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije