EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Sava Centar

Sava Centar je najveći kongresni, kulturni i poslovni centar u našoj zemlji i jedan od najvećih u Evropi, čija delatnost obuhvata organizaciju kongresnih i svih vrsta umetničkih skupova i manifestacija.

Izgrađen 1977. godine, Sava Centar predstavlja moderan kompleks smešten u jednom od najlepših delova Beograda, udaljen svega pet minuta od centra grada i 15 minuta od aerodroma Beograd . U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se hoteli deluxe kategorije Hyatt Regency i Hotel Continental Beograd, koji zajedno sa Sava Centrom čini jedinstven arhitektonski prostor sastavljen od tri celine: poslovna zgrada – objekat „A“, velika kongresno koncertna dvorana – objekat „B“ i Hotel Continental Beograd.

Sava Centar je savremeni centar izuzetne domaće i međunarodne reputacije, koji više od tri decenije uspešno organizuje najveće međunarodne kongresne skupove i umetničke manifestacije.

Sava Centar raspolaže sa 15 konferencijskih sala različitih kapaciteta (od 20 do 4.000 mesta). Sve sale su opremljene najsavremenijom tehnikom i mogu da odgovore najsloženijim zahtevima klijenata. Uzimajući u obzir raspoložive kapacitete, nivo tehničke opremljenosti i profesionalno iskustvo u ovoj oblasti, Sava Centar ima značajnu poziciju i lidersku ulogu u razvoju kongresne industrije u regionu.

Sava Centar klijentima i posetiocima pruža i dodatne usluge, koje su sastavni deo profesionalne kongresne organizacije (štampanje, sopstvena IT mreža, digitalna telefonska centrala, internet, ketering usluge, profesionalno obezbeđenje, parking…), što ovaj objekat čini multifunkcionalnim i jedinstvenim.

U okviru Sava Centra, nalaze se pošta, apoteka, prodavnice, galerije slika i restorani.

Sava Centar je svojom doslednom kulturnom i umetničkom orijentacijom u prethodne tri decenije predstavio stvaralaštvo najvećih i najznačajnijih umetnika evropske i svetske kulture.

Velika dvorana Sava Centra je izuzetnih prostornih i tehničkih mogućnosti, kapaciteta 3.672 sedišta, sa najsavremenijom scenskom tehnikom i Dolby Digital sistemom za višekanalnu reprodukciju filmskog zvuka.

U okviru Sava Centra nalaze se i ugostiteljski objekti koji, uz najširi izbor vrhunskih domaćih i stranih jela i pića, omogućavaju organizaciju poslovnih ručkova, banketa, koktela, gala večera.


Kategorije Pristupačnost Napomena
Prilaz objektu

Parking

Ulaz u objekat

Lift
WC
Obezbedjena mesta u velikoj dvorani

- Pristupačno - Delimično pristupačno - Nepristupačno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije