EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Arena Beograd

Strateško opredeljenje investitora gradske vlasti je da „Arena Beograd” postane kapitalni činilac u obogaćivanju ukupne turističke ponude Beograda kao glavnog grada Srbije, time što će sadržajima i događanjima konstantno privlačiti veliki broj publike. Geografski položaj Beograda, oduvek je predstavljao središte svih kulturnih i sportskih događaja u ovom delu Evrope. Kao takav idealan je za privlačenje publike iz svih okolnih zemalja s jedne strane i izazov za vrhunske umetnike i sportiste da na jednom mestu okupe najveći broj svojih fanova, s druge strane.

Kompleks „Beogradske Arene“ obuhvata tri objekta: veliku dvoranu, malu salu i parking.
Velika dvorana ima površinu 48 000 m2 raspoređenih u 6 nivoa, kapaciteta 20 000 – 25 000 posetilaca, u zavisnosti od događaja.

„Beogradska arena“ danas je zaštitni znak Beograda i jedan od novih simbola glavnog grada Srbije, kao i atraktivna turistička ponuda naše prestonice i države.

Od samog početka projekta izrade Arene, pa do njene krajnje upotrebne funkcije, mislilo se na transport, smeštaj I adekvatnu ponudu za sve osobe sa invaliditetom.

Uz sam prilaz Areni postoje odvojena i jasno obeležena parking mesta za osobe sa invaliditetom, na severo-istocnom ulazu, prilaz i lift vode na II nivo.

Jasno obeleženim putokazima osobe sa invaliditetom se smeštaju na posebno obezbedđena mesta koja se nalaze na četiri pozicije sa kapacitetom od 80 mesta za koncert i do maksimalno 160 za spostrski događaj (broj mesta za sportski događaj zavisi od stepena bezbednosti).

Važno je napomenuti da osobe sa invaliditetom sa po jednim pratiocem dobijaju posebne vrste ulaznica.

Zbog ograničenog kapaciteta, zahtev za praćenje odeređenog programa potrebno je poslati putem elektronske pošte, ne ranije od nedelju dana pre događaja, na adresu:info@arenabeograd.com u kome treba navesti ime i broj telefona osobe sa invaliditetom i ime pratioca. Odgovor ćete dobiti u najkrećem mogućem roku.

Kategorije Pristupačnost Napomena
Prilaz objektu

Parking

Sporedni ulaz u objekat

Lift
WC

- Pristupačno - Delimično pristupačno - Nepristupačno

NAPOMENA:

Arena ima pristupačan smeštajni kapacitet od 80 – 160 mesta za OSI

 

Adresa:

● „Arena Beograd”

● Bulevar Arsenija Čarnojevića 58

● 11 070 Novi Beograd

● Srbija

Informacije o događajima u Areni kao i cenama ulaznica, iskljčivo možete dobiti pozivom na brojeve telefona :0900 11 00 11,  011 307 77 86 ili putem maila: callcenter@cs.rs

Е-mail: info@arenabeograd.com
Web: www.arenabeograd.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije