EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish
  • Turistička agencija ZISKOS TRAVEL
logo01
Adresa Leoforos Stratou 6, 60100 Paralia, Pieria, Greece
Telefon +30 23510 64073
Faks +30 23510 64073
e-mail info@ziskostravel.com
web www.ziskostravel.com

Ziskos villa spoljaAgencija Ziskos travel je osnovana 2003 god, sa ciljem da pruži kvalitetnu uslugu gostima koji dolaze u oblast Pieria.

Sedište agencije je u Pararliji,u vili Ziskos, u centru Paralije, na šetalištu. Radimo u turizmu od 1985. godine. Agencija Ziskos travel već godinama uspešno saradjuje sa mnogim agencijama iz Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Bugarske…
Ziskos travel pruža kompletan servis svojim partnerima i turistima u celoj oblasti Pieria, od Paralije, preko Olimpik biča i Leptokarije do Platamona i Nei Porija.

Tamo gde senka Olimpa, planine bogova, nestaje u plavetnilu Egejskog mora, nalazi se Olimpska rivijera, sa poznatim letovalištima: Paralija, Olimpic Beach, Leptokarija, Nei Pori…

Letovališta Paralija i Olimpic Beach se nalaze pored autoputa koji povezuje Solun sa Atinom, 80 km od solunskog aerodroma Makedonija i 6 km od Katarine, glavnog grada regiona Pierija u kojem živi oko 60.000 stanovnika.

vila-ziskosNei Pori se nalazi 35 km južnije. Dobra geografska pozicija ovih letovališta, poznatih po svojim dugim peščanim plažama i čistom moru, čine ih najatraktivnijim u severnoj Grčkoj. Okruženi sa planinskim vencem Olimpa i planine Pierija, na kojima se nalazi veliki broj živopisnih sela. Arheološki lokaliteti u blizini svedoče o burnoj istoriji Makedonije i Grčke uopšte.

Letovališta su poznata po razvijenoj trgovini, koja nudi proizvode dobrog kvaliteta, u velikom izboru i po povoljnim cenama.
Na stotine prodavnica bundi, desetak zlatara, kao i prodavnice tradicionalnih suvenira odredjuju poseban kolorit Paralije.
Možete uživati u specijalitetima grčke kuhinje, u ribljim restoranima i tavernama, zabaviti se nekom od mnogobrojnih kafića na obali, diskoteka, barova, a za Vašu decu Paralija nudi dobro uredjene zelene površine, luna park i igrališta.
U Paraliji se održavaju brojne kulturne svečanosti, kao što su nastupi folklornih grupa, muzički koncerti, grčke nacionalne večeri…

paralia-vila_ziskos_2Boraveći u ovoj regiji možete posetiti mnogobrojne izuzetno značajne lokalitete Makedonije i Grčke: mitološku planinu Olimp, glavni grad Makedonije Solun, manastire iz vizantijskog perioda Meteori, Olimpijski grad Atinu, jedno od najlepših grčkih ostrva Skijatos, krstariti zalivom Termaikos, uživati u vodenim sportovima u Waterland-u, dobro se zabaviti na grčkoj večeri uz grčku muziku, folklor, vino i specijalitete nacionalne kuhinje. Rezervaciju svih ovih izleta, sa vodičem na srpskom jeziku, možete izvršiti kod predstavnika agencije.

HELLAS Hotel *** PARALIA Pristupačan osobama sa invaliditetom.

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije