EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish
  • Turistička agencija Kon Tiki Travel
kontikitravel
Adresa Beogradska 71, 11000 Beograd
Telefon 011/20 98 000
Faks 011/33 45 857
e-mail info@kontiki.rs
web www.kontiki.rs

Prilikom osnivanja agencije, jedan od najvećih izazova bio je odabir imena. Tragalo se za atraktivnim, lako pamtljivim nazivom koji bez dodatnih objašnjenja asocira na putovanje, odmor, avanturu, izazov, neponovljiv doživljaj…

panwAristeraOd svih predloženih, naziv Kon Tiki dobio je apsolutnu i bezrezervnu podršku onih koji su morali da donesu odluku.

Kon Tiki je bog sunca naroda Inka. Njegovim imenom nazvan je i splav kojim je norveški istraživač i pisac Tor Hejerdal, s petočlanom posadom i uz mnoga iskušenja, preplovio Tihi okean. Namera mu je bila da dokaže da su južnoamerički narodi naselili Polineziju u južnom Pacifiku još u pretkolumbovsko vreme. Verno rekonstruišući materijal i tehnologiju tog doba, sagradio je splav od drveta balse i sa obala Perua, 27. aprila 1947. otisnuo se u vode Tihog okeana… Posle 101 dana plovidbe i 7.000 pređenih kilometara, celom svetu je dokazao kako zapravo ništa nije nemoguće…

svet-na-dlanuSkoro dve decenije sliku o sebi stvarali smo rezultatima poslovanja. Stasali smo u pouzdanog vodiča kroz čarobni svet putovanja i agenciju s kreativnim doprinosom turizmu.

Karakteriše nas efikasnost usluge u svakom od segmenata naše sve bogatije ponude. Osoposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje. Najpovoljnijije cene omogućile su nam i stvaranje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava.

Usavršili smo kanale i alate prodaje. Naše moderne i savremeno opremljene poslovnice, s bogatom ponudom štampanih materijala i sopstvenom video-produkcijom, u Beogradu (Tašmajdan i Novi Beograd), kao i u Kragujevcu, Novom Sadu i Čačku, “vrata su druge zemlje” sa osobljem sposobnim da dočara potencijalno zanimljive destinacije i odgovori na sva pitanja…

Moderno opremljeni katalozi, često nagrađivani za sadržaj i idejno rešenje, omiljena su literatura kako novih tako i nama godinama vernih putnika. Svaki detalj ponude za određenu destinaciju opisan je u “programima putovanja”. Ono čime se ponosimo jeste izuzetan serijal TV putopisa “Svet na dlanu”, koji se emituje u udarnim terminima televizijskih kuća Srbije i okruženja.

Jedina smo turistička agencija u Srbiji koja izdaje besplatnu mesečnu reviju “Svet na dlanu”, namenjenu ljubiteljima putovanja. Ali, to nije sve…Naša video- produkcija, kroz sliku i reč, dočarava svaku turistički atraktivnu tačku planete Zemlje.

Namerni smo da budemo još uspešniji. Put u budućnost trasira više od 150 zaposlenih u čije sposobnosti i znanje ne treba sumnjati. Njihov višegodišnji profesionalni i timski rad garancija su ostvarenja svake vaše želje.

download (6)MI SMO NA PREDIVNOM PUTOVANJU VIŠE OD DVADESET GODINA, FOKUSIRANI DA DONESEMO VRHUNSKU USLUGU I ISPUNIMO NAJVIŠE STANDARDE I OČEKIVANJA

I danas, dvadeset godina nakon prvog usluženog putnika, Kon Tiki Travel nastavlja da se razvija, da osvaja tržišta i zadovoljava hiljade svojih klijenata.

Vizija kompanije nikada nije bila jasnija i pored činjenice da radimo u veoma teškim vremenima. Ona podrazumeva nekoliko strateških puteva koje ukrštene daju menadžmentu i akcionarima Kon Tiki Travel-a razlog da veruju da će i narednih dvadeset godina biti uspešne barem kao period koji je za nama.

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije