EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish
  • Turistička agencija „ATLANTIC“
atlantictravel
Adresa Kralja Milutina 11 11000 Beograd
Telefon 011 / 30 37 644, 30 37 645
Faks 011 / 32 35 981
e-mail office.bg@atlantic.travel
web www.atlantic.travel

Turistička agencija „Atlantic“ osnovana je 23.10.1990.god. sa ciljem da unapredi kvalitet vašeg odmora i da vam pomogne da doživite iskustvo o kome ste oduvek sanjali.

atlantic-beograd-jagodina-turisticka-agencija23 godine postojanja svrstalo je „Atlantic“ u red najpoznatijih turističkih agencija, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Posebno je značajno naglasiti Grčku, na čijem tržištu „Atlantic“ posluje kao jedan od turooperatera sa najvećim brojem smeštajnih jedinica u fiksnom zakupu.

U našoj agenciji možete sami izabrati putovanja po meri ili mi to možemo učiniti za vas. Stojimo vam na raspolaganju i za sve ostale usluge koje jedna agencija može da pruži: da vas posavetujemo ako ste neodlučni, da vam ukažemo na najpovoljnije ponude, da zajedno gradimo vaš stil putovanja i da vam predložimo nešto što bi idealno dopunilo vaše dosadašnje iskustvo.

I zapamtite, mi smo tu da vaše snove pretvorimo u uspomene!

I kao što je jedan zadovoljni putnik napisao:“Agencija Atlantic je definitivno najprofesionalnija agencija sa kojom sam putovao.
Ljubazno osoblje, izuzetno povoljni i zanimljivi aranžmani, tačnost i preciznost u
svakom segmentu dogovora…“mi potvrdjujemo njegovo mišljenje i dodajemo da je njihova agencija jedna od retkih koja vam pruža i više od dogovorenog ugovorom.

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije