EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Večerajte samo viljuškom i mršavite

Dijeta sa viljuškom, možda zvuči neobično, ali je najnoviji hit u Francuskoj. Poenta je da se u toku večere služite samo viljuškom, znači bez noževa, kašika i prstiju i pojedete samo ono što na taj način možete da stavite u usta.

Za večeru nemojte da jedete ništa što ne može da stane na viljušku i izgubićete kilograme! Zvuči šašavo ali, kažu deluje!
Ipak, to i ne čudi toliko, a ko se prisetimo koliko puta moramo da se ispomognemo nožem da bi zalogaj stavili na viljušku. I obično je u pitanju hrana koja sadrži masti i šećer, na primer, sir, meso, kobasice, razni sosevi i umaci…

Hrana za koju nam treba nož najčešće je upravo ona hrana od koje se gojimo, piše Dejli mejl.

Zato ako želite da smršate bacite noževe i kašike i pridržavajte se nekoliko pravila tokom večere:

* Jedite tri puta dnevno, ali ne koristite doručak i ručak kao izgovor da preterujete u hrani.

* Večarajte samo viljuškom. Ako želite striktno da se pridržavate ove dijete onda ne bi trebalo da jedete nijedno jelo za čiju pripremu morate da upotrebite nož ili kašiku.

* Dozvoljene namirnice za večeru su: testenina, mahunarke, žitarice, riba i većina povrća. Ako vam je to suviše strogo u jelovnik možete da dodate neku salatu, belo meso isečeno na male komade, plodove mora ili kuvana jaja.

* Za večeru ne smete da jedete: sve vrste grickalica, kobasice, picu, supu, meko, meko kuvana jaja, avokado, hladno meso, paštetu, sendviče, pljeskavice, sveže i sušeno voće, sladoled, slatkiše, žitarice, hleb, puter, margarin, sir, dsenf i kečap.
Izvor: Smedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije