EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Zgodna mesta za rad na putu

Bilo da vas posao odvede na neke daleke destinacije, ili idete sa porodicom na odmor, možda želite da imate mesto sa kog ćete moći ponešto i da obavite. Predlažemo vam prostore na kojima možete da radite dok ste na putu; ona su udobna, zgodna i lako dostupna.

Foto: MJ/TR (´・ω・) / Flickr.com

1. Iznajmljena kancelarija (Loosecubes) 

Za one koji više vole poznata mesta za rad, koja su slična onima kod kuće, iznajmljivanje kancelarije je pravo rešenje. Ovu pogodnost možete pronaći u 507 gradova i 63 zemlje i zadovoljavaju potrebe i najvećih radoholika. Ako ne možete da radite na plaži u Panami, možda ćete moći u kancelariji u Kazahstanu ili Guamu. Preko fejsbuka možete saznati koji gradovi iznajmljuju ovakve prostore i u kojim periodima su dostupni.

2. Mesta za rad, susrete, učenje i inovacije (The Hub) 

Ako se duže zadržavate na nekom mestu i želite da se integrišete u okolinu, ovakva mesta su dobra opcija. Ima ih po skoro svim svetskim gradovima, i oni su nešto poput radnih, društvenih grupa. “Možete se učlaniti u neki “The Hub”, jer ova organizacija to svima dozvoljava,” kaže Sajmon Ulvund, direktor globalnog Hub udruženja.

Foto: stevecadman / Flickr.com

3. Hotelski kancelarijski centri 

Dođite na doručak i iskoristite besplatan bežični internet. Čak iako niste gost hotela, neki od njih pružaju ovu uslugu i profesionalcima koji traže mesto gde bi mogli da rade. Ovde ćete se osećati udobnije nego u hotelu, jer ćete naći sve (štampače, faksove, internet) što vam može pomoći u obavljanju posla.

4. Terminali na aerodromu 

Za osobe koje često putuju, ovo je odlično rešenje. Na godišnjem nivou pristup ovim “radnim” mestima košta 99 dolara plus još 27, pri svakoj poseti. Članarina ne uključuje samo opremu za rad već i tuševe i krevete.

5. Biblioteke 

Pored svih pogodnosti koje biblioteke pružaju (mir,tišina…), mnoge od njih su ubacile i nove tehnološke sprave baš za ljude koji moraju nešto da obave. Sada biblioteke poseduju bežični internet, štampače i fotokopir mašine. Iskombinujte turizam i vašu produktivnost na najbolji način.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije