EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Odmor iz snova u zatvoru (VIDEO)

U hotelu „Alkatraz“, koji se nalazi u zapadnom delu nemačkog grada Kajzerslauterna, gosti koji noć žele da provedu iza rešetaka za to iskustvo iskeširaće 52 evra.

Ozloglaseni Alkatraz, sad je hotel

Hotel je nekada zaista bio zatvor, a zgradu su kupila dva advokata i preuredili je u jedan od najzanimljivijih evropskih hotela.

Od soba koje stvarno izgledaju kao ćelije, do hotelskog bara koji okružuju zatvorske rešetke, vlasnici „Alkatraza“ bili su odlučni u nameri da sačuvaju iskonski duh i ugođaj zgrade.

„Napravili smo pustolovni hotel s jedinstvenim ambijentom, sačuvali smo originalni zatvorski ugođaj,“ kaže suvlasnik hotela Andreas Kiš.

Baš kao u zatvoru, u spavaćim sobama, odnosno ćelijama, nalaze se toaleti, pa se može postaviti pitanje kakvi bi ljudi izdvojili 52 evra da bi spavali odmah pored WC školjke?

„Naša ciljna grupa su tipični gosti hotela koji su u potrazi za klasično modernom sobom, ali imamo i goste koji žele da provedu noć u ćeliji i osete kako je to biti u zatvoru.

Ako žele, takvim osobama dajemo pidžame na zatvorske prugice na kojima je ušiveno baš njihovo ime – objašnjava Kiš.

Iako su na prozorima ćelija i dalje postavljene rešetke, jednom kada posetioci u potpunosti iskuse sve čari hotela „Alkatraz“ iz njega mogu da izađu kad god to požele.

Sorry, site not recognized

Izvor: PRESS (dzungla.org)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije