EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Jedite u luksuznom restoranu pod vodom

Ako već skoknete do Dubaija, red bi bio da isprobate nešto novo i egzotično.

Pri tome, ne morate samo da se skijate u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pa da kažete da ste videli sve ako ste videli sneg u pustinji – mogli biste i da jedete u društvu riba, raža, ajkula… A da pri tome vi niste na meniju!

Reč ”Ossiano”, što na latinskom znači okean, ime je koje savršeno pristaje jednom elegantnom restoranu, koji se nalazi u prestižnom hotelu ”Atlantis” u Dubaiju. Obrok u takvom restoranu sigurno će vam zauvek ostati u pamćenju.

Sala za ručavanje je prostrana i krasi je specifičan enterijer, a kuhinja je u duhu mediterana i svojim raznovrsnim mirisima i ukusnim jelima uspešno dočarava ambijent celog restorana.

Uz kulinarsko savršeno umeće izuzetnog šefa kuhinje, Santija Santamarija, koji je dobio prestižnu nagradu “Michelin three stars” za autentičan ukus i kvalitet svoje već poznate kuhinje, ”Ossiano” vam pruža mogućnost da uživate u kombinovanju hrane izvanrednog ukusa sa hipnotišućim pogledom na podvodni morski svet.

Jedan od specijaliteta restorana je i prvoklasni kavijar, koji se služi kao hladno predjelo.

Izvor: vesti-online.com 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije