EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

U Francuskoj nude sobe na drveću

U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zamlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smeštene visoko na drveću, preneli su francuski mediji.

Foto: emdot/flickr

Za tek venčane, medeni mesec na drvetu i nije tako romantična stvar, ali zaljubljenici u prirodu u ovakavom načinu „odsedanja u hotelu“ pronalaze čari, iako nema struje i tekuće vode.

Da bi se došlo do „apartmana“ mora se proći kroz „hodnik“ načinjen od užadi. Sobe su veoma jednostavne – spavaća soba i kupatilo u jednoj prostoriji.

„Nije glamurozno, ali je slatko“, rekla je jedna turistkinja, a Mišel, koji je ovde došao „na dve noći“ sa suprugom, dodaje : „Pravo povezivanje sa prirodom. Mir i tišina. Upravo ono što vam je potrebno da pobegnete od grada i iskusite pravi odmor“.

Vlasnik ovog neobičnog hotelskog lanca Erve Mezerek je iznenađen koliko turista želi da, umesto u pravim hotelima, odsedne u ovim kućicama na drveću.

„Čak i kada je hladno ili pada kiša, gosti žele da ostanu u svojim sobama na drveću. Kao da je to njihovo gnezdo“, rekao je on.

Izvor: B92 (TANJUG)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije