EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Ovo je najskuplje krstarenje na svetu (Video)

Krstarenje samo za one sa dubokim džepom organizuje britanska turistička kompanija „Siks star“, po ceni od milion funti za dve osobe.

Nebitno je odakle putnici polaze, po njih na kućnu adresu dolazi specijalno opremljeni helikopter, koji ih prebacuje do Londona odakle čarter letom idu u Los Anđeles i ukrcavaju se na luksuzni brod „Srebrni šapat“.

U apartmanima na brodu očekuje ih lični batler koji će brinuti o svim njihovim potrebama, a o tome koliko osoblje „Siks stara“ misli na goste govori i činjenica da čak i jastuci na krevetima nisu „obični“, već gosti biraju između devet ponuđenih vrsta.

Brod zatim putuje kroz 28 zemalja, i obilazi destinacije kao što su Francuska, Novi Zeland, Mauricijus, Barbados i mnoge druge. Putovanje traje neverovatnih 124 dana, a u „Siks staru“ ističu da je ovo najpoželjnije krstarenje na svetu.

Po ceni od pola miliona funti po čoveku, ne sumnjamo.

Izvor:vesti-online.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije