EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Niko neće da usvoji Kitlera

Mače staro svega šest nedelja, koje je pronađeno samo na putu, ne može da nađe dom, a osoblje britanske organizacije za zaštitu životinja smatra da je to zbog sličnosti životinjice sa nacističkim vođom Adolfom Hitlerom.

Radnici organizacije „Vud Grin“ u Gadmančesteru prozvali su mače Kitler zbog njenog belega, crnih „brčića“, koji neodoljivo podsećaju na Hitlerove. „Kitler je predivna maca koja će se odlično uklopiti u pravoj porodici. Voli da se igra i tipično je živahno mače. Svake godine mi udomimo 5.500 životinja, ali ne možemo da nađemo vlasnika za Kitlera. Mislimo da njen neobični, crni beleg na licu odbija ljude“, rekla je Tara Dandon, portparolka „Vud Grina“.

„Na žalost, Kitler je samo jedna od stotine mačaka lutalica koje nađemo svake godine. Prošle godine smo uzeli 1.294 mačaka, od kojih su 422 bile ulične“, navela je ona.

Kitler je pronađen sam, jedva živ, na putu u blizini Kempstona. Izgladnjelo mače je preživelo zahvaljujući nezi radnika „Grin Vuda“.

Stotine ljudi koji dođu u centar u potrazi za kućnim ljubimcem do sada su ignorisali Kitlera i birali životinje „konvencionalnijeg“ izgleda.

Izvor: Blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije