EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Na prodaju ceo grad!

Svi kojima je dosadio život u velikom gradu, za manje od milion dolara mogu da kupe Scenic, gradić u Južnoj Dakoti.

Za samo 800 hiljada dolara zainteresovani kupci mogu da u svoje vlasništvo upišu celi jedan grad u Južnoj Dakoti. Gradić na nekadašnjem američkom Divljem zapadu zove se Scenic i prodaju se gradska plesna dvorana, salun u koji su nekad izlazili kauboji, dva zatvora, železnička stanica, dve potpuno prazne prodavnice i puno praznih stambenih zgrada.

Gradić ima samo deset stanovnika, a svi su uglavnom u rodbinskoj vezi sa aktualnom vlasnicom grada. Gradić se prodaje jer je sadašnjoj vlasnici Tvili Meril dijagnostfikovanim karcinom, pa ona i njena porodica više ne mogu da održavaju grad.

Ovo nije prvi slučaj da se prodaje celi grad. Glumica Kim Besindžer kupila je za 20 milona dolara pre nekoliko godina gradić Braselton u Džordžiji, ali je bila prisiljena da svoj proda gradić nakon što su propali njeni planovi da Braselton pretvori u turističku atrakciju.

Možda bi loš ishod ove poslovne avanture Kim Besindžer mogao biti upozorenje onima koji su eventualno poželeli da imaju sopstveni poštanski broj.

Izvor: Smedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije