EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Hello Kitty manija: grad-hotel

Ako ste neizlečivi ljubitelj čuvene Hello Kitty, lika iz animiranog filma, znajte da sada postoji i istoimeni hotel-grad u Hsinču, Tajvan.

Foto: the_toe_stuller/Flickr

Foto: the_toe_stuller/Flickr

Ljubitelji ove poznate mace uradili bi sve da nabave još jedan komad nameštaja ili nekog drugog predmeta sa njenim portretom. Međutim sada svi oni imaju šansu da posete jednu od najluksuznijih kuća posvećenoj Hello Kitty. Tajvan sada ima jednu od najfascinantnijih građevina posvećenoj mejnstrim pomami.

Hello Kitty hotel-grad u Tajvanu je pravi hotel koji svi mogu da posećuju tokom cele godine.

Ova građevina, koja se nalazi u gradu Hsinchu, predstavlja pravo arhitektonsko remek delo na kom možete proživeti svoje najluđe Hello Kitty fantazije.

Hotel se nalazi na površini od preko 6.000 metara kvadratnih i poseduje 3 glamurozne spavaće sobe – a otvoren je zbog miliona fanova koje ova maca ima.

Gosti se sprovode do hotela u glamuroznom Hello Kitty kombiju. Ovo čudesno zdanje osmislili su najtelantovaniji dizajneri interijera.

Dominira, naravno, roze boja, na kojoj je sve ostalo bazirano.

Foto: the_toe_stuller/Flickr

Apartman se sastoji iz spavaće i dnevne sobe, a u hotelu se nalazi i spa centar kao i lična soba za večeravanje.

Prodavnica Hello Kitty, Foto: Andrew Currie/Flick

Hello Kitty je jedini lik iz animiranog filma koji je dobio glas UNICEF-a za najboljeg prijatelja dece i ambasadora Japana za turizam.

Postoji i autobus sa likom Hello Kitty, Foto: jetalone/Flickr

Uprkos želji Sanrio kompanije da kontroliše upotrebu i promociju lika Hello Kitty, jasno je da su se stvari izmakle kontroli. Ona se danas koristi na milionima odevnih predmeta i ostalih proizvoda širom celog sveta, pa čak i na autobisima, avionima, higijenskim ulošcima i gotovo svemu što možete da zamislite.

U Tajvanu sada možete videti jednu od najfascinantnijih posveta mejnstrim pomami.

Izvor: B92 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije