EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Dobre i loše strane putovanja brodom

Brod ima svoje prednosti i mane koje mogu prevagnuti u vašoj odluci kako ćete isplanirati put. Prva od njih je da li vam je važno gde ste se zaputili ili više uživate u samom putovanju do odabrane destinacije.

Brod je idealna opcija ako niste vremenski ograničeni. Putovanje brodom znači da putujete bez frke oko presedanja sa autobusa na autobus, beskrajnog čekanja na aerodromu, borbe sa čudnom hranom ili neprijatnim saputnicima.

Svaki brod dosta ulaže u zabavu, što će vam ispuniti dane na najbolji mogući način. Sve zavisi, naravno, od toga koji brod izaberete: ima kruzera sa kojih nećete poželeti da odete.

Duže maršute su savršena prilika za romansu i uživanje uz predivne zalaske sunca, razgledanje fascinantnih krajolika, a videćete i brojne zanimljive gradove, obično uz pratnju vodiča. Ma koliko da košta, ovakav odmor je svakako zanimljiviji od odlaska u porodično odmaralište.

Međutim, putovanje brodom ima i svoje mane, a na vrhu liste su – mučnine. Ko ima problema sa mučninama i dok putuje po kopnu, na moru se neće lepo provesti. Oluje dodatno odmažu.

Nevreme može da vam ograniči kretanje. Vetar i kiša ne doprinose doživljaju savršenog odmora.

Brod može biti nezgodan kad pričamo o silnim napojnicama koje ste, zapravo, dužni da date prilikom svakog posluživanja, što može predstvaljati problem ako su vam finansije ograničene.

Izvor: Smedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije