EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Večita dilema:sami ili u braku?

Da li se ponekad zapitate kako bi vaš život izgledao da ste sami (u slučaju da ste u dugoj vezi) ili da ste u vezi (u slučaju da ste sami)?

Koja strana je bolja? Da li bi trebalo da stupite u brak ili vam je ipak bolje bez partnera? Da li vam je teško da se odlučite između samačkog i bračnog života? Pitanja vezanih za vezu je mnogo, ali brak predstavlja odluku za ceo život.

Da li vam je više dosadilo da budete sami i zaista želite da se udate?

Samci i venčani – koja strana je bolja?

Ako ste niski sigurno se pitate kako je biti visok; ako ste debeli interesuje vas kako je biti mršav.

Ovakve misli svima na svetu prolaze kroz glavu ma o čemu da je reč – i u redu je pitati se jer je to ono što nas čini čovekom.

Biti u vezi ne rešava probleme koje ste imali kada ste bili sami, i obrnuto. Ne postoji pravilo kada bi trebalo stupiti u brak, a to naročito ne treba da uradite jer vam ostali kažu da je vreme. Takođe – nikada se ne odričite svojih snova samo da biste bili u vezi.

Neke osobe su rođene za veze; one su prvog dečka/ devojku verovatno imale još u vrtiću. Međutim neki žele da budu sami do svoje 33. godine. Nije važno da li ste sami ili u vezi – sve dok ste srećni.

I nemojte paničiti zato što ste sa istim partnerom 15 godina – setite se starih farmerki koje mnogo više volite od onih nedavno kupljenih.

Neko vam je možda rekao da bi vam život bio bolji da ste “na drugoj strani”. Možda vas mnogo manekenki i Adonisa čeka tamo, ali zašto se odricati svog samačkog života (kojim ste potpuno zadovoljni) samo da biste proverili da li je trava zaista zelenija u tuđem dvorištu?!

Biranje prave strane

Mnogi ljudi često menjaju strane (najviše jer im brzo dosadi rutina) pa su čas u vezi, a čas sami. U životu ima mnogo teškoća vezanih za ljubavne veze, ali shvatanje razlike između samačkog i života u vezi zaista nije problem.

Ako je vaš plan da stalno menjate strane, možete ceo život provesti tražeći nešto bolje. I mislite da će vas to usrećiti?

I zapamtite ako vam neko kaže da je bolje na drugoj strani – shvatićete da je ona prethodna ipak pobedila. I uvek će biti tako.

Da li je trava zelenija sa druge strane?

Dakle, da li ste već sad potpuno zadovoljni vašim životom?Ako jeste, onda ostanite tu gde ste i shvatite da ako uopšte postoji zeleni pašnjak, vi stojite na najzelenijem.

Izvor:B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije