EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Moderni asesoari za kupatilo

U trendu su ormarići u bordo, ljubičastoj, srebrnoj, narandžastoj i zlatnoj boji, manjih dimenzija u obliku kocke i fiksirani za zid

Kupatilo je danas veoma bitan deo doma, budući da u njemu provodimo mnogo vremena i zato u razvijenim zemljama vlada pravilo – koliko ukućana, toliko kupatila. U našim stambenim uslovima to je najčešće nemoguće, ali zato od svog kupatila možete da stvorite oazu za relaksaciju i uživanje.

Nameštaj za ovaj deo doma je poslednjih godina doživeo pravu ekspanziju, proizvođači nameštaja svake sezone prirede iznenađenja kada su u pitanju oblik, boja i deseni. Najpraktičnije je odabrati modulatni nameštaj, jer se lako uklapa u svaki prostor.

U trendu su kupatilski ormarići jakih boja kao što su bordo, ljubičasta, srebrna, narandžasta ili zlatna, manjih dimenzija u obliku kocke i fiksirani za zid, što vizuelno rasterećuje ambijent. LED osvetljenje je ove sezone hit u enterijeru, a ovde ima široku primenu i to na različitim elementima ne samo na i oko ogledala, nego i na frontovima nameštaja, na kadi i tušu.

Kada opremate kupatilo ne zaboravite na sitnice. Vodite računa da uklopite prostirku na podu i set za sapune i četkice sa pločicama. Postoji mnogo dekorativnih korpi za odlaganje veša, kao i zanimljivih otvorenih i zatvorenih ukrasnih kutija.

Da bi vam boravak u kupatilu bio prijatniji, na nekoliko mesta stavite mirišljave štapiće ili popuri, a pronađite i kutak za cveće. Ukoliko imate prozor u kupatilu, izbor biljaka je veliki, a ukoliko nemate, nekoliko štapova bambusa u dekorativnoj vazi delovaće veoma elegantno.

MODERNE SLAVINE

Poseban akcenat u kupatilu dekorateri stavljaju na slavine i tuševe. Njihov supermoderan izgled nije uvek lako uklopiti u ambijent, ali definitivno ostavljaju jak utisak. Proizvođači su ih oplemenili LED rasvetom, tako da se stiče utisak da je voda obojena, dok baterije imaju neverovatne funkcije: različit intenzitet mlaza vode, efekat kiše, hidromasažu, muziku…

Izvor: Novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije