EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Luksuzni hotel na točkovima

Početna cena za „erstrim 684 serija 2“ je 71.400 evra.

Već 70 godina američkim putevima jezde legendarne kamp-prikolice s oznakom „erstrim“. U međuvremenu ova vozila za putovanja i odmor – u obliku velike cigareta od aluminijuma – nisu gubila popularnost tako da danas sve češće mogu da se vide i na evropskim drumovima.

Američki proizvođač je, posle pauze duge pet godina, prvih dana juna lansirao novi luksuzni model kamp-prikolice s oznakom „684 serija 2“. Svetsku premijeru ovaj luksuzni hotel na točkovima imao je na sajmu na Bodenskom jezeru.

Osnovni podaci o ovom hotelu s pet zvezdica na četiri točka kažu da je „erstrim 682 serija 2“ dug 8,25 metara i da bi na vagi merio 2,7 tona. U standardnu opremu ove luksuzne „krstarice“ za putovanja i odmor u prirodi ubrajaju se: najmoderniji TV aparat, muzički stub, velika kabina za tuširanje, najmodernija kuhinja …

Prema podacima proizvođača, u odajama ove izuzetno komforne kamp-prikolice ima prostora za boravak tri odrasle osobe.

Kao što to obično biva, i ovaj luksuz ima „pristojnu cenu“: „erstrim 682 serija 2“ košta 71.400 evra.

Izvor: Politika (Ž.R.)

Komentari / 2

  • boobe

    p.s. u koliko ste u mogucnosti da pronagete celu adresu to bi bilo jos bolje!

  • boobe

    postovani! Molim Vas da mi posaljite elektronsku adresu od kompanije koja proizvodi „ERSTRIM“ prikolke. Znam da je u Kaliforniju USA! Pozdrav _VELIKO hvala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije