EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Kupatilo sa stilom

Trend jarkih boja dominira i u kupatilu, međutim on je ove sezone oplemenjen i floralnim motivima, mozaikom, kombinacijom različitih nijansi i dezena.

Dekorateri su kupatilo poslednjih godina „pretvorili“ u oazu lepote, stila i udobnosti, a naročitu pažnju posvećuju pločicama.

U ovom delu doma provodimo najviše vremena, posle spavaće i dnevne sobe, i trebalo bi da ga uredimo tako da se u njemu osećamo prijatno.

Trend jarkih boja dominira i u kupatilu, međutim on je ove sezone oplemenjen i floralnim motivima, mozaikom, kombinacijom različitih nijansi i dezena.

Akcenat je na živopisnom i dinamičnom koloritu, pri čemu su zidovi i pod jasno izdvojene celine, kao i deo oko lavaboa, toaleta, kade…

To se postiže različitim bojama pločica, bordurama ili jednobojnim pločicama različitih dimenzija (po pravilu su većih dimenzija na podu, a manjih ili u vidu mozaika na zidovima).

Cveće kao detalj na pločicama je ove sezone hit u kupatilskom enterijeru, ovaj tradicionalno ženstven i romantičan motiv ne mora da šalje takvu poruku, sve zavisi od boja i ukupnog ambijenta.

Floralni motivi mogu da budu vrlo diskretni na borduri oko lavaboa, kade ili toaletne šolje i bidea, a mogu biti i preko čitavog zida.

Izvor: Novosti (dzungla.org) 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije