EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Ideje kako da osvežite izgled stana

Toplo vreme zahteva da se oslobodite teških materijala i tamnih boja i prigrlite sunce! Evo nekoliko saveta koji će osvežiti vaš dom ovog leta.

CVETNE ŠARE: Toplo, lepo letnje vreme budi želju da što više vremena provedete napolju. Unesite malo prirode leta u svoj dom cvetnim dekorom. Cvetni dizajn je veoma ženstven, lep i zabavan. Možete lako da ga uklopite u prostorije vašeg doma tako što ćete staviti prostirku sa cvetnim dezenom preko kauča, možda fotelja ili zalepiti cvetne tapete na jednom zidu u dnevnoj sobi. Ako niste sigurni da će vas cvetno raspoloženje držati duže od mesec-dva, najjeftinija varijanta je nekoliko jastučića sa cvetnim uzorkom razbacanih po trosedu.

JARKE BOJE: Leto znači dugi dani, odmor i veselije raspoloženje. Neka vaš dom odražava atmosferu leta u jarkim bojama! Najbolji izbor za leto su žuta, narandžasta, ružičasta ili prolećno zelena. Jarke boje mogu da se uklope u vaš dom uz pomoć velikih modernih vaza, neizbežnih jastuka, veselih zidne umetnosti ili novih šarenih zavesa!

PROVIDNE TKANINE: Zavese od tkanine koja je toliko tanka da svaki zrak svetlosti prodire kroz nju je savršena za leto. Providne tkanine bi trebalo da budu u blagim nijansama i takve da sprečavaju ulazak komarcima, muvama i ostalim neprijatnim insektima, a dopuštaju da se svaki dašak povetarca oseti u prostoriji. Čak i kada su dani tmurni i kišoviti, jarke boje zavesa učiniće da dan izgleda veselije.

Ukoliko ne volite zavese, providna tkanina može da posluži i kao stolnjak, naročito ako je dovoljno duga da dosegne pod, a sto dodatno ukrasite providnim vazama u jarko zelenoj boji sa (pravim) cvećem. Čak i stari izudarani sto može da izgleda odlično uz ovakav ukras. Ako mu je površina uništena bez nade u oporavak, komad providnog stakla će biti odlična podloga, a uz to nećete lako da uprljate ili pocepate tkaninu.

Izvor: Smedia.rs (D.B.)

Komentari / 1

  • LineageZZZ

    новый сервер lineage2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije