EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Šta muškarcima nedostaje u vezi?

Verovali ili ne, u pitanju je maženje. Naučnici tvrde da je upravo ovakva razmena nežnosti tajna uspešne veze.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Najnovija studija koja je obuhvatila preko 1.000 parova pokazala je da je maženje uslov za zadovoljstvo u vezi i ono za čim muškarci žude.

Oni koji su dobijali redovne doze maženja od svojih partnerki bili su srećniji od ostalih.

„Muškarci generalno prijavljuju zadovoljstvo kada imaju partnerku koja je inicijator ovakve vrste dodirivanja“, tvrdi seksualni tarapeut Megan Fleming.

U pitanju je deljenje fizički intimnih momenata i dodira na način koji šalje poruku „želim da budem sa tobom, osećam da smo bliski“.

Niste sigurni kako da pošaljete takvu poruku? Ovo su neki od načina da unapredite svoju vezu:

1. Budite dominantni. Ako žena može da rukovodi kompanijom ili vozi trke automobila, može i da bude glavna u vezi između dvoje ljudi. Ovde nije u pitanju vežbanje vaših ženskih prava, već način da uočite da ovakav stav može biti dobar za oboje.

2. Lezite pored njega tako da vam bude udobno. Prebacite jednu nogu preko njega i zauzmite takav položaj da možete slobodno da se ljubite.

3. Držanje za ruku je prevaziđeno. Uhvatite ga ispod ruke. Muška podlaktica je prepuna nervnih završetaka, pa imate mogućnost da ga i na ulici dodirujete tamo gde mu prija. Istovremeno, ova poza će doprineti da se oseća muževno – setite se kako su se šetali u starim filmoima.

4. Dozvolite da mu vaše krilo bude jastuk. Kada sledeći put budete gledali TV zajedno, vi sedite, a on neka legne. Češkajte ga po temenu, ali obratite pažnju i na hiper-osetljive uši.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije