EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Neobični boks za spavanje na aerodromu u Moskvi

Jedna od stvari koja najviše frustrira dok putujete je besciljno šetanje po terminalu ili stanici dok čekate na tranzit, a znate da morate tu da ostanete dobrih nekoliko sati.

Još ako ste umorni i pospani, a nikog nemate da vam pričuva torbe da se odmorite na smenu…

Boks za spavanje (Sleepbox) je odgovor na ovu nevolju. To je konceptualna čaura koja je instalirana na Šeremetjevo aerodromu u Moskvi, kao rešenje za ovakve probleme putnika.

Čauru je osmislila Arč grupa i radi se bukvalno o kutiji u kojoj možete da se zatvorite i odspavate pre hvatanja vašeg leta. Postavljena su čak dva ležaja, lampe za čitanje i utičnice, stočići za laptop, frižider, televizor… Korisnik može da podesi temperaturu, svetlo i ugrađeni budilnik da ne zakasni na avion. Putnici mogu da ih iznajme na najmanje 30 minuta do koliko god da im je sati potrebno

Ako se čaura pokaže efikasanom i traženom, ideja je da se ovakve kutije postave i na drugim javnim mestima kao što su autobuska stajališta ili tržni centri.

Izvor: Smedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije