EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Osvežite lice i raspoloženje šminkom

Ne potcenjujte terapeutsku moć šminke. Kad izgledate loše i još se gore osećate, nanesite samo malo boje na lice i sve će izgledati bolje. Bar tako savetuju stručnjaci onim damama kojima teško pada rano ustajanje i priprema za radni dan, naročito na počeku nedelje.

Prvi korak u prevazilaženju nezadovoljstva kad se ujutro pogledate u ogledalo jeste da nanesete maskaru. Inače, maskara je najprodavanija šminka na svetu, jer se lako nanosi i lako skida, a ima brojne benefite.

Drugi korak jeste da vratite malo rumenila u svoje obraze. Dobar izbor može da bude i neko tečno rumenilo u svetloj nijansi. Narandžasta boja rumenila je nešto novo na tržištima šminke i izgleda prirodno na svakom tipu kože i boji tena.
Tečno rumenilo na prvi pogled izgleda kao lak za nokte. Četkicom se nanesi na vrh obraza, pa se potom razmazuje prstima. Ukoliko želite da pojačate boju, samo treba da ponovite postupak.

Takođe, ovo rumenilo možete iskoristiti kao senku za oči ili za usne. Rezultat je osvežen izgled, koji može da vam potraje tokom čitavog dana.

Naravno, kao dodatak na celokupan izgled treba staviti i ruž. Ma koliko bili mrzovoljni ili umorni ujutro, preporučije se odabir nekog ruža u boji usana ili sjaj za usne koji će doprineti.

Izvor: Blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije