EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Olovka za pogled zavodnice

Ukoliko želite da istaknete oči, definišete njihovu liniju, vizuelno povećate volumen trepavica ili istaknete prodornost pogleda, olovke za oči su idealan izbor.

Ukoliko želite da istaknete oči, definišete njihovu liniju, vizuelno povećate volumen trepavica ili istaknete prodornost pogleda, olovke za oči su idealan izbor. Upravo zbog toga predstavljaju i neizostavan deo svakog nesesera za šminku.
Postoji više vrsta olovaka za oči koje se razlikuju po teksturi (tvrđe, mekše, suve…), punoći (deblje, tanje, srednje debljine), a ove sezone posebno su aktuelne vodootporne i dugotrajne, olovke ajlajneri i one sa sjajnim česticama.
Kako se nanosi?

Prilikom nanošenja olovke najvažnije je da linija koju povlačite ne bude isprekidana niti vijugava, zato prvo povucite tanku liniju neposredno uz trepavice kako biste lako mogli da je obrišete ili prepravite. Liniju iscrtavajte od unutrašnjeg ugla oka, povlačeći je ka spoljašnjem.
Aktuelne boje 
Ne postoji ograničenje u rasponu boja – crna, braon, siva, bela, plava, zelena, roza, bela, žuta… Crna olovka za oči skoro je nezamenjiva i predstavlja odličnu osnovu pre svega za smokey eyes i za senke u svim bojama – srebrne, bronzane, ljubičaste, zelene…
Posebnu pažnju vizažisti poklanjaju novom trendu, kombinaciji dve olovke za oči, uvek crne – i zelene, plave, boje korala, metalnog sjaja ili one sa sitnim iskricama, jednu nijansu iscrtajte uz liniju trepavica, a drugu neposredno nanesite uz nju.
Kombinovanje sa senkama
Dobar efekat se ostvaruje i kombinacijom olovke za oči i senke. Isprobajte braon olovku i tirkiznu senku, crnu olovku i bronzanu senku, odlične su i kombinacije svih nijansi morsko plave, zlatne i zelene, ljubičaste i roze… Jedan od trikova koji koriste vizažisti za efekat „većih očiju“ je nanošenje svetlije bele i bež olovke na unutrašnji ugao oka.
Izvor: Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije