EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Nov način za „zatezanje“ lica

„Y Lift“ operacija, je nova tehnika zatezanja lica koja traje samo 30 minuta, ne zahteva ni anesteziju, ni kopče, a podmlađuje vas za 10 godina kaže njen tvorac dr Jan Trokel.

tommerton2010 / Flickr.com

Procedura se sastoji od ponovnog “naduvavanja” opuštene kože injekcijama koje vraćaju mladalački izgled lica. Za proceduru je potrebno samo pola sata, a efekat traje 2 godine.

Dr Trokel kaže da “Y lift” procedura zateže lice u obliku tog slova jer se koža prvo opušta na tim mestima.

“Ako obratite pažnju na lice i na slovo Y videćete jagodice, vilicu i vrat, a na tim delovima lica se starost prvo uočava.”

“Operacija traje samo pola sata zato što ne razvlačimo kožu već joj samo dajemo na volumenu koji je sa godinama splasnuo,” kaže dr Trokel. “Zato dobijate instant rezult, bez ikavih kopči i anestezije.”

Iako dr Trokel nije javno pričao o supstancama koje ubacuje u kožu, neki kozmetički sajtovi smatraju da se radi i hijaluranskoj kiselini; njena dobra strana je što ona sadrži i vodu koja koži daje svež izgled.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije