EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Napravite regenerator za kosu od maslinovog ulja

Leti naša kosa iziskuje dodatnu negu, ako ste rešili da smanjite upotrebu raznoraznih veštačkih preparata ovo će biti prava stvara za vas.

Stavite manju količinu maslinovog ulja na dlanove, pa ih protrljajte da bi se podjednako namastili. Sada to utrljajte na delove kose gde je najpotrebnije, npr. na krajeve. Ostatak rasporedite po drugim mestima na kosi, ali gledajte da izbegavate koren kose. Ostavite 10 minuta da bi kosa upila koliko joj je potrebno, zatim pročešljajte i oblikujte frizuru. Kosa će da upije ulje, što će definisati kovrdže i dati težinu lakšoj kosi.

Za suvlju kosu umasirajte 2 kašike maslinovog ulja od korena ka vrhovima. Namočite peškir u vruću vodu, iscedite ga i omotajte oko glave u obliku turbana, pa ostavite da deluje 30 minuta. Posle 30 minuta isšamponirajte i isperite kosu kao inače i oblikujte frizuru. Ovo će vam regenerisati kosu dubinski, dati joj mekoću i sjaj.

Izvor: Smedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije