EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Lepe i negovane u nekoliko koraka

Lepa i u žurbi: Kosa će vam blistati posle maske od žumanaca, a s bronzerom za samo dva minuta možete vizuelno da stanjite gornji deo tela, kao i noge.

Ne morate da imate mnogo slobodnog vremena da biste izgledale lepo i negovano. Ako mislite da ste bledi, za samo tri minuta možete bronzerom u kremi da istaknete oči, usne i obraze, savetuje Tina Turnbrou šminkerka poznatih, među kojima je i Natali Portman.

Kad vam se čini da vam je kosa suva i bez sjaja, razmutite dva žuamanca i nanesite ih na kosu, a onda nanesite sloj šampona. Posle 20 minuta kosu isperite i osušite, besprekorno će blistati.

Kako bi vam i lice izgledalo zdravo i sveže pre važnog sastanka, stavite hidratantnu masku. Držite je od pet do deset minuta radi antioksidativnog učinka. A za manje od dva minuta možete da stvorite privid mršavijeg gornjeg dela tela. Udubljenje ispod ključne kosti osenčite bronzerom pa ga razmažite. Posle toga nanesite šajmer tačno na kost, preporučuje šminkerka Marisa Nemes.

Da biste brzo napravili neodoljive „smokey eyes“, nanosite šminku u fazama. Kad povučete crtu uz ivicu gornjeg kapka, razmažite je prstom, nekoliko puta trepnite pa nastavite da razmazujete i nanosite slojeve olovke dok ne dobijete nijansu koju želite.

Za savršene crvene usne počnite da nanosite karmin od sredine usana pa ga polako razmazujte prema ivicama. Tom tehnikom polako nanosite boju i lako možete da kontrolišete njen intenzitet.

Ako nemate vremena za frizera, sami možete brzo i lako da napravite frizuru koja će izgledati glamurozno, zavodljivo i uredno. Visoko napravite punđu, otkriće vam vrat i muškarcima neodoljivu ključnu kost.

Za frizuru dostojnu crvenog tepiha dovoljno je pet minuta. Kosu prebacite na jednu stranu i nisko ispletite pletenicu. Možete se i zaigrati pa napred napravite tanju pletenicu pa je upletite u „glavnu“. Poprskajte kosu lakom da duže izgleda uredno.

Ako nosite kratke suknje ili pantalone, nanesite takozvani posvetljivač na sredinu nogu čitavom dužinom. Zbog odsjaja svetla one tako izgledaju duže i tanje.

Izvor:vesti-online.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije