EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Idealne frizure za putovanja

Putovanje, bilo da traje dva, tri, ili možda dvanaest sati, može biti naporno i iscrpljujuće. Ali, bez obzira koliko trajao put, ženski deo populacije nesumnjivo će obratiti pažnju na svoju frizuru. Sigurno već svaka žena ima svoju omiljenu frizuru, način vezivanja repa, možda pletenje riblje kosti, ali nije svaka frizura idealna za putovanja. Nadamo se da će vam ovaj tekst pomoći da izbegnete probleme sa kosom, jer vam pored, na primer, neudobne obuće i teških torbi, ne treba i problem sa frizurom.

 

 

Možda je najidealniji način pre nego što krenete na put da se obratite svom frizeru, i u dogovoru sa njim izaberete ono što je najbolje za vas. Ali, ako ste isplanirali susret sa frizerom nakon dolaska sa puta, predlažemo vam frizure koje možete dobiti na najlakši način, a koje su idealne za putovanja. Izaberite što jednostavniju opciju, sve u zavisnosti od dužine kose.

 

Ako imate dugu ili kosu srednje dužine, možete je samo isfenirati, jer će na taj način vaša frizura trajati najduže. Kod ove frizure, najbolje je da u svojoj torbici imate češalj, idealno rešenje nakon nekoliko sati puta. Kratke frizure su najzahvalnije za putovanja, jer možete upotrebiti gel, penu, izgužvati je, čak i ne očešljati, i spremni ste za polazak.

 

Ono što će se sigurno desiti jeste da dame budu nezadovoljne svojom frizurom čim nakon puta uđu u hotelsku sobu i bace pogled na ogledalo. Ali, problema nema. Dobra stvar je da u svojoj ionako preteškoj torbi ne morate nositi fen za kosu. Jer, većina hotela širom sveta u svojim sobama već ima ugrađen fen. Takođe, ako volite pravu kosu, ne morate se odreći prese, jer su proizvođači ovih proizvoda mislili na svoje najvernije kupce, i napravili male prese idealne za putovanja. Ubacite svoju mini presu u neseser, i ne dozvolite da vam frizura pokvari obilazak omiljenog mesta na svetu. Učinite da vam osmeh ne silazi sa lica, imajte i na putovanju svoju omiljenu frizuru. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije