EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Ajlajner u stilu pedesetih

Osim toga što savršeno ističe oči, ajlajner čini pogled izazovnijim i daje mu retro šarm koji se potpuno uklapa uz aktuelne trendove.

Trend koji je najavljen za predstojeću sezonu je šminka u stilu pedesetih, a nezaobilazan deo ovog načina šminkanja je i ajlaner.

Osim toga što savršeno ističe oči, ajlajner čini pogled izazovnijim i daje mu retro šarm koji se potpuno uklapa uz aktuelne trendove na modnoj pisti.

 

Kako se nanosi?

Da biste postigli najbolji efekat, veoma je važno da znate da nanesete ajlajner. Za početak je najbolje da ivicu gornjeg kapka obeležite tačkama. Zatim po tome izvucite ajlaner od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu, pa na kraju izvucite liniju nagore. Ako želite da bude deblja, povucite ajlajner iznad prethodne linije, ali od polovine kapka.

Koje senke kombinovati?

Uz ajlajner možete da kombinujete mat, svetlucave i masne senke u ljubičastoj, braon, ružičastoj, bež, plavoj i zelenoj boji. Svetlije tonove stavljajte na površinu celog kapka, a tamnije na pokretni deo kapka. Možete se poigrati i sa jarkim bojama koje će biti veoma aktuelne u predstojećoj sezoni.

Izvor:Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije