EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Ko su najpoželjniji stranci za avanturu?

Čini se da neki stereotipi o najpoželjnijim svetskim nacijama ipak nemaju uporište u stvarnosti. Pročitajte koji narodi su najpreporučljiviji za letnje avanture – možete se iznenaditi!

Foto: Piyaphon / FreeDigitalPhotos.net

12. Irci

Irci zauzimaju 12. mesto među svetskim ljubavnicima, a gotovo 2,4 odsto putnika ocenilo je ovu naciju kao najbolju za letnje avanture. Izgleda da žene obožavaju irski akcenat, pa zato i ne čudi što su Irci (dakle, muški deo populacije) treći najpoželjniji na svetu.

11. Australijanci

Australijanci daju prednost kvalitetu u odnosu na kvantitet. Naime, prema navodima sajta hotels.com ova nacija češće gleda tv ili posećuje internet, nego što vodi ljubav. Samo 14,8 odsto tamošnjih turista radije odlazi u hotelski krevet nego što zuri u male ekrane.

10. Indusi

Indusi su možda za nijansu manje lenji od Australijanaca kada je reč o seksu na odmoru. Prema izveštaju sa sajta Kuoni Global Holiday, 25 odsto turista iz Indije oblači se znatno provokativnije dok su na putovanjima, nego na svojoj rodnoj grudi.

Takođe, pre nego što se posvete “nevaljalim” aktivnostima, vole dobro da prezalogaje, pa čak 25 odsto njih pre povratka u hotelsku sobu odlazi u restoran.

9. Britanci

Britanci nemaju mnogo sreće sa letnjim avanturama. Prema podacima sajta Trip Advisor, čak 93 odsto šema sa odmora propadne po povratku u domovinu.

Iako su jedna od nacija koja najčešće spava golišava, samo 27,5 odsto njih pre tonjenja u san se preda čarima seksa. Oko 61 odsto Britanaca tvrdi da su romantičniji dok su u inostranstvu, ali manje od polovine (45 odsto) parova može da potvrdi da su češće nego obično upražnjavali seks na letovanju.

8. Nemci

Nemci su osma najpoželjnija nacija jer 29,2 odsto njenih pripadnika seks smatra omiljenom aktivnošću pre spavanja.

Ipak, ne treba prerano da se raduju: jedno istraživanje magazina onepoll.com pokazalo je da žene širom sveta smatraju da nemaju baš privlačan miris. Možda je to zbog kobasica i piva?

7. Finci

Jedna trećina Finaca (31,5 odsto) smatra seks primarnim oblikom noćne rekreacije, a prilično su raspoloženi i za neobavezan flert.
Istraživanja kompanije Durex pokazuju da su Finkinje najspremnije na seks bez obaveza. Zato pre polaska u Finsku kupite dovoljno kondoma.

6. Kinezi

Seks u Hong Kongu je popularan koliko i internet (35 odsto) što znači da se na odmorima obično bave nekim drugim stvarima. Hrana je možda i veća strast kineskih turista: čak 45 odsto njih bi radije jelo, nego imalo seks dok su u hotelu.

5. Italijani

Italijani se odavno smatraju najromantičnijom nacijom, pa i ne čudi činjenica da je čak 79 odsto ispitanika iz ove zemlje potvrdilo da voli letnje avanture.

Ipak, samo 46 odsto Italijana smatra seks najvažnijom aktivnošću u krevetu. Možda zato nema garancije da će se letnja ljubav s pripadnikom/pripadnicom ove nacije potrajati.

Dok jedan od deset Italijana nastavi romansu i posle povratka sa letovanja, veća je verovatnoća da su bili “zagrejani” samo na jedno veče.

4. Francuzi

Deluje da Francuski turisti cene i kvalitet i kvantitet kada je reč o seksu. Oni su u top četiri naicje koje najbolje flertuju, ali ih u toj “kategoriji” ostavljaju u prašini i Britanci i Italijani.

3. Singapurci

Uprkos reputaciji stidljivaca, Singapurci su među najpoželjnijim nacijama na putovanjima.

Neverovatnih 50 odsto tvrdi da je seks najzanimljivija aktivnost u krevetu, dok oko 26 procenata prednost daje čitanju pre spavanja. Uprkos tome, svega 30 odsto Singapuraca starijih od 15 godina je singl, pa je veća verovatnoća da će se na odmoru provoditi sa supružnicima.

2. Danci

Ne samo da Danci vole seks (51 odsto), nego izuzetno cene jake ličnosti. Ovaj narod smatra se najiskrenijim, jer po povratku u domovinu otvoreno govori o letnjim avanturama.

Međutim, ne očekujte da ćete sa Dancem ili Dankinjom ostvariti dugu vezu. Gotovo 27 odsto njih raskida po povratku kući, dok se zanemarljivih jedan odsto trudi da je održi.

1. Španci

U samom vrhu seksi nacija nalaze se Španci od kojih čak 76 odsto na odmor polazi sa idejom o letnjoj avanturi.
Koliko vole seks možda najbolje ilustruje podatak da je čak jedna trećina pripadnika ove nacije isprobala takvu vrstu “rekreacije” na plaži.
Takođe, većina ne zaboravlja letnje ljubavi, pa sa Špancem ili Špankinjom možete dobiti nešto više od afere pod zracima mediteranskog sunca.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije