EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Beba u avionu: saveti za putovanje bez drame

Idete li na duži put avionom, trudite se da rezervišete direktan noćni let, jer će dete biti mirnije i verovatnije će spavati, a nećete morati ni da se opterećujete presedanjem.

Pre nego što se odlučite za putovanje avionom sa svojim mališanom, razmislite da li morate da idete na tako dug put. Ako nemate izbora, odmah se pripremite na iznenađenja, ali i ljutite poglede ostalih putnika. Njih pokušajte da ignorišete, jer ne možete da se skoncentrišete na umirivanje deteta i njihove reakcije.

Ako dete počne da plače i histeriše, primenite koju god taktiku da znate da ga umirite – i ne menjajte je, jer će se ponovo oneraspoložiti.

Trudite se da rezervišete noćni let. Mnogo će vam značiti, jer će se malo dete sigurno „unervoziti“ za vreme presedanja. Na dugim letovima dete će vetovatno da spava, a vi ćete biti mirniji.

Možete pokušati i sa iznenađenjima, poput novih igrački koje ne moraju biti skupe. Dete će se iznenaditi i zabavljati, ali bilo bi dobro da je reč o nekom setu koji se ne može rasprsnuti na mnogo delova i odleteti po celom avionu.

Vrlo je verovatno da se detetu neće svideti hrana u avionu. Zato, ukoliko možete, ponesite svoju i zapakujte je u zanimljive činijice. Tako će moći da pogađa šta je unutra, a preporučujemo da to bude nešto od njihove omiljene hrane.

Ono što je obavezno je dodatna odeća, pelene i vlažne maramice, autić, ćebence ili lutka.
Izvor: Smedia.rs (24 sata)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije