EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Životinjski kvart za pse, mačke i manje životinje

U Beču je počeo da se gradi novi kompetentni centar za zaštitu životinja pod nazivom “Životinjski kvart” u kom će se naći mesto za 150 pasa, 300 mačaka i stotine manjih životinja. Završetak Izgradnje centra očekuje se 2015. godine.

Sima/Havranek: Spatenstich für das TierQuarTier WienTime će Grad Beč zbrinjavanje životinja podići na novi nivo sa ciljem da se napuštene i odbegle životinje na najbolji mogući način zbrinu i ponovo brzo uruče ljubiteljima životinja. Životinje će novi dom pronaći na površini od 9.700 kvadratnih metara koji će se moderno i ekološki snabdevati strujom zbog blizine deponije. Posetioci neće moći da uđu u kavez sa psima, nego će ih birati preko slika i tek onda upoznati željenu životinju u prostoriji za posetioce. Ko bude želeo, moći će da postane kum nekoj životinji i da preuzme brigu o njoj.

Izvor:ComPress Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije