EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Toni Parsons piše knjigu na aerodromu Hitrou

Britanski pisac Toni Parsons danas će početi sedmodnevni boravak na londonskom aerodromu Hitrou na kojem će napisati zbirku kratkih priča pod nazivom „Polasci: Sedam priča sa Hitroua“, preneo je BBC.


Parsons, autor romana „Čovek i dečak“ koji je 2001. proglašen za britansku Knjigu godine, odsešće u jednom hotelu na aerodromu. Pisac će se šetati aerodromom i razgovarati s putnicima i osobljem.

„Aerodromi su mesta izuzetnih emocija, ljudi dolaze i odlaze, njihova iskustva počinju i završavaju se. Kada putujemo, često smo u takvoj žurbi do naše destinacije, da nemamo vremena da cenimo lične priče i trenutke koji se odvijaju pred nama“, rekao je.

Parsons je drugi pisac koji će boraviti na aerodromu – pre njega to je bio filozof i književnik Alen de Boton koji je 2009. godine napisao deo jedne knjige na aerodromu Hitrou. Pet hiljada primeraka Parsonsove knjige biće poklonjeno putnicima, a knjiga će u prodaju stići u oktobru.

Izvor: Beta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije