EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Srpski turisti zaobilaze Tajland

Novogodišnji turistički aranžmani za Tajland obično su jedni od najpopularnijih, ali zbog nestabilne političke situacije u toj zemlji trenutno nema većeg interesovanja za putovanja na tu destinaciju.

Thailand Politics„Naših turista na Tajlandu trenutno nema, bar ne onih koji su organizovano otputovali preko turističkih agencija“, rekao je Tanjugu direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (YUTA), Aleksandar Seničić.

Turističke agencije Ponte i Kontiki, prema njegovim rečima, trenutno u pretprodaji imaju novogodišnje aranžmane za Tunis, dok su ostale agencije odustale od ponude, jer je interesovanje kupaca malo.

Ove dve agencije su u stalnom kontaktu sa putnicima koji su ranije kupili novogodišnje aranžmane, i neće biti nikakav problem da, ukoliko to žele, promene destinaciju.

Lokalni partneri na Tajlandu su, dodao je on, potvrdili smeštaj, aviokompanije su potvrdile letove, čeka se razvoj situacije, mada ima potvrda da je situacija, kada su turisti u pitanju, za sada regularna.

Protesti na Tajlandu traju deveti dan, a preko vikenda je u sukobima poginulo najmanje troje ljudi. Sto tri osobe su povređene.

Demonstranti su prošle sedmice protestovali po raznim delovima Bangkoka, prethodna dva dana su se sukobljavali s policijom, koja je upotrebila gumene metke, suzavac i vodene topove,.

Nekoliko stotina demonstranata ušlo je danas u sedište vlade u Bangkoku, pošto su vlasti naložile policiji da se povuče kako bi izbegla novo nasilje.

Izvor:B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije