EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Povećan broj vozova do i od Ljubljane

Železnice Srbije u saradnji sa slovenačkim i hrvatskim železnicama uvode u saobraćaj posebne vozove na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana za slovenačke putnike koji će tokom novogodišnjih praznika boraviti u Beogradu i Srbiji.

žsPoseban voz iz Ljubljane polazi za Beograd 28. decembra u 22:14, a po redu vožnje, stiže u prestonicu Srbije u 7:13, saopštile su Železnice Srbije.

Iz Beograda voz kreće 1. januara 2014. u 12:20, a stiže u Ljubljanu u 22:11.

Zbog povećanog interesovanja putnika koji iz Slovenije dolaze u Srbiju za predstojeće praznike takođe je, u periodu od 24. decembra do 5. januara, redovan međunarodni voz na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana pojačan dodatnim vagonima.

Ovaj međunaraodni voz polazi iz Ljubljane u 8:25, a iz Beograda u 11 sati.

Železnice Srbije će intenzivno pratiti interesovanje putnika za prevoz u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

U skladu sa zahtevima putnika i raspoloživim prevoznim kapacitetima uvodiće se posebni vozovi i dodatnim vagonima pojačavati redovni.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije