EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Počela ski sezona na Vlašiću

Skijaška sezona u zimskom centru Babanovac, usled obilnog snega na Vlašiću, počela je u subotu, što je neuobičajeno rano.

290844835529a00819bf11313660832_origGoran Šarić, direktor preduzeća „Ozon“ koje gazduje ovim centrom, kaže da su u petak urađene poslednje pripreme za puštanje u funkciju svih liftova na stazama Babanovac i Markovac.

– Na prevremeni početak sezone naterali su nas idealni vremenski uslovi, ali i veliko interesovanje ljubitelja skijanja koji su se uželeli zimskih radosti. Visina snežnog pokrivača na Babanovcu iznosi 70 centimetara, a na vrhu Markovca izmeren je ceo metar. Prognoze govore da će temperature biti oko nule i da će ovakvo vreme potrajati nekoliko dana bez oscilacija – kazao je za naš list Šarić.

Staze na Babanovcu su uz pomoć četiri ratrakt mašine odlično ispeglane, što će skijašima na otvaranju sezone omogućiti pravu zimsku čaroliju. Cena jednodnevnog ski-pasa ostala je na prošlogodišnjem nivou – 27 KM.

Izvor:B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije