EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Ova avio-kompanija želi da preotme posao Deda Mraza

Čini se da ove godine avio-kompanije žele da nadmaše Deda Mraza priređujući svojim putnicima, ali i potpunim strancima, brojna novogodišnja iznenađenja.

184334356952b9dc71dcff9244942819_orig

Ova avio-kompanija je odlučila da iznenadi mnoge koji su bili zaglavljeni besplatnim letovima kući.

JetBlue je uz pomoć Craiglists zajednice pronašla ljude koji su preko oglasnih tabli pokušavali dobiju pomoć stranaca i tako pronađu prevoz do kuće.

Kompanija je kontaktirala nekoliko srećnih osoba kojima je umesto putovanja kući stopiranjem ili sa strancima, ponudila besplatan let.

Većina korisnika bila je zbunjena pitanjima i informacijom da sa osobom koja bi ih sa sobom povezla ka njihovoj destinaciji trebaju da se nađu na aerodromu.

Potom su im zaposleni u ovoj kompaniji samo povećali zbunjenost koja je ubrzo potom prerasla u radost podatkom da nemaju automobil već samo avion i da će ih JetBlue potpuno besplatno prevesti do njihove destinacije.

Početkom meseca još jedna avio-kompanija rešila je da nadmaši Deda Mraza kada je pre poletanja pitala putnike šta bi želeli za Novu godinu da bi ih potom sve njihove želje sačekale pri sletanju.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije