EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Novi luksuzni hoteli u Beču

U Beču će 2012. godine biti otvoren čitav niz atraktivnih novih smeštaja, prvo zanimljivo otvaranje hotela predstoji u novembru ove godine.

Gornji-Upper Belvedere-gradjen za Princa Eugena Savojskog

Hotel Daniel Wien će od 1. novembra 2011. godine otvoriti svoja vrata uz koncept „pametnog luksuza“. Novi objekat koji se nalazi u zgradi iz ranih 60-tih godina pod zaštitom države ima 115 soba u četiri kategorije, lobi i sopstvenu „pekaru“. U neposrednoj blizini hotela se nalazi Gornji Belvedere kao i glavna bečka železnička stanica koja je trenutno još uvek u izgradnji.

U februaru odn. u aprilu 2012. godine će biti otvorena dva mala dizajn-hotela u centru grada. Oba objekta imaju istog preduzimača, nalaze se neposredno jedan do drugog i još nemaju imena. Jedan od njih je novogradnja i imaće 32 sobe, a zamišljen je kao elegantno „mesto odmora u metropoli“. Drugi će biti pretvoren u hotel sa 22 sobe, 10 apartmana i krovnom terasom sa pogledom na katedralu Sv. Stefana.

Već postojeći hotel 25 Hours u 7. opštini od sledeće jeseni će proširiti svoju ponudu. Postojećim apartmanima u krovnom delu studentskog doma pridružiće se 187 soba, a dom će biti preduređen i dopunjen restoranom i salama za iventove.

Takođe u 7. opštini je krajem 2012. godine u planu otvaranje novog hotela sa pet zvezdica, hotela Sans Souci, koji će u ponudi imati 80 apartmana kao i restoran i prostorije za fitnes.

Krajem 2012. godine će svoja vrata otvoriti i Palata Hansen Kempinski Vienna, luksuzni hotel u centru Beča sa 150 soba i apartmana, prostranim prostorijama za seminare, dva restorana i spa-centrom u adaptiranoj istorijskoj palati.

U 2013. godini su na programu otvaranja međunarodnih luksuznih hotela na ekskluzivnoj lokaciji u centru Beča. Naime, Four Seasons adaptira bivšu zgradu suda, a Park Hyatt preuređuje nekadašnju zgradu banke u hotel sa pet zvezdica.

Izvor: ComPRess Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije