EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Novi dizajn hotela u Beču

U Beču je u toku otvaranje dva nova dizajn hotela pod imenom Topazz i Lameé. Hotel Topazz treba da se otvori krajem marta, a hotel Lameé od aprila u centru Beča.

Hotel Topazz povezuje revolucionarni ekološki način gradnje sa najmodernijom arhitekturom.

Kao omaž čuvenoj bečkoj radionici hotel prenosi duh nekadašnjih bečkih salona kosmopolitama zainteresovanim za umetnost i kulturu.

Fasada hotela je poput šljaštećeg cilindra koji je optočen velikim ovalnim dragim kamenjem i podseća na skulpturne kreacije Kolomana Mozera.

Hotel sadrži 32 elegante sobe sa kupatilima od mermera, zidnim slikarstvom, lamperijom kao i penthaus apartman koji može da se iznajmi za konferencije.

 

Hotel Lameé predstavlja modernu interpretaciju Grand hotela. S puno ljubavi prema detaljima renovirana zgrada iz 30-tih godina objedinjuje kosmopolitsku atmosferu sa jako puno bečkog šarma. Enterijer hotela odražava stilski glamur 30-tih godina i nudi 22 luksuzne sobe, 5 juniorskih apartmana i 5 apartmana.

Izvor:ComPRess Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije