EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Moderni Spa centar u Ribarskoj Banji

U Ribarskoj Banji će danas (5.11.) svečano biti otvoren Spa centar čija izgradnja je najveća investicija u Rasinskom okrugu, a i među banjskim i klimatskim mestima u Srbiji.

Ribarska Banja (foto: Bojan Lazarević/Wikimedia Commons)

Spa centar je, kako je saopštila uprava Banje, podignut na temeljima turskog amama iz 17. veka i spoj je tradicionalnog istočnjačkog amama i savremenog spa i wellnes koncepta.

Objekat se prostire na više od 5.000 kvadratnih metara i predstavlja najveću investiciju poslednjih godina u Rasinskom okrugu, a i među banjskim i klimatskim mestima .

Otvaranju će, kako se očekuje, prisustvovati njegova svetost patrijarh srpski Irinej, ministar zdravlja Zoran Stanković, princeza Jelisaveta Karađorđević, ambasadori inostranih zemalja, istaknute ličnosti iz političkog i kulturnog života, predstavnici medija.

Biće upriličena i svečana akademija koju priprema Kulturno prosvetna zajednica Srbije, a učestvuju poznati glumci i muzičari.

Izvor: B92 (TANJUG)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije