EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Mladi pitaju: „Kuda plovi ovaj brod?

Udruženje „Мladi za turizam“ u okviru tradicionalnog meseca edukacije tokom decembra organizuje treći po redu seminar pod nazivom „Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu“.

1139783510529e0cca7bb52647366662_640x427Rukovodeći se svetskim tendencijama u sferi turizma, tri teme biće okosnice ovogodišnjeg seminara:kulturni turizam, internet marketing i omladinski turizam. Cilj udruženja „Mladi za turizam“ je da svaku od tih tema raščlane i analiziraju na koji način utiče na unapređivanje turizma u Srbiji.

Seminar će se realizovati u prostorijama Privredne komore Beograda (Kneza Miloša 12), sa početkom u 18h, u okviru tri termina: 6. decembar (“Kulturni turizam 2014 – Nova šansa za manifestacioni turizam”), 13. decembar (“Internet u funkciji brendiranja i promocije turizma”) i 23. decembra (“Omladinski turizam u funkciji razvoja srpskog turizma”).

Svako predavanje ima nekoliko predavača, uspešnih pojedinaca i predstavnika organizacija sa uspešnim poslovanjem iz oblasti turizma. Po završetku izlaganja predavača, uslediće diskusija u kojoj će moći da učestvuju svi prisutni.

139841582529e0cd918e0a992476969_v4 bigSeminar će, osim u Beogradu, biti organizovan 13. decembra i u Novom Sadu, a dan kasnije i u Nišu. Prisustvovanje je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti više informacija o seminaru na mail info@mladizaturizam.rs

Detaljan program seminara možete pročitati OVDE.

Udruženje „Mladi za turizam“ okuplja mlade, pre svega studente turizma svih fakulteta i visokih škola u Srbiji, sa ciljem da unapredi i promoviše turizam naše zemlje. Ciljevi udruženja su definisani u domenu edukacije i uključivanje mladih u razvojne procese i promocije turističke ponude naše zemlje. Udruženje svoje ciljeve ostvaruje organizovanjem edukativnih radionica i seminara, stručnih ekskurzija, realizaciojom projekata članova, kao i saradnjom sa srodnim udruženjima i edukativnim ustanovama u turizmu.

Izvor:B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije