EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

I ti možeš da budeš turistički vodič

Besplatna radionica turističkih vodiča za studente i srednjoškolce, počinje u ponedeljak 15. avgusta. Polaznici će imati priliku da nauče kako se prave turističke brošure, i nauče neophodna znanja u oblasti turizma.

Sa polaznicima će raditi licencirani turistički vodiči, vlasnici turističkih agencija , univerzitetski profesori i prezentari turističke ponude Srbije i Beograda.

Oni će praktičnim metodama preneti svoja iskustva u vezi sa razgledanjem Beograd sa reka, obilaska najznačajnijih turističkih destinacija u Beogradu

Radionica će se održavati do 25. avgusta, svakog dana od 10 do 14 sati u prostorijama Kulturno-umetničkog društva „Branko Cvetković“ koje se nalaze na uglu ulica Sarajevske i Miloša Pocerca.

Radionicu je pokrenulo Turističko društvo “Grocka” uz finansijsku podršku Sekreterijata za sport i omladinu u sklopu besplatnih letnjih programa koje organizuje Grad Beograd.

Izvor: Mondo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije