EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanishSwedish

Aranđelovac: Velika popularnost hotela „Izvor“

Renoviran i dograđen hotel Izvor u Aranđelovcu, koji je do sada posetilo 14 hiljada gostiju i ostvarilo 25 hiljada noćenja, danas (26.11.) je obeležio godinu dana od otvaranja posle rekonstrukcije.

Foto: Hotel Izvor Aranđelovac/Facebook

U rekonstrukciju hotela, Alko grupa je uložila 35 miliona evra, a u izgradnju akva parka, koji će punim kapacitetom početi da radi naredne turističke sezone, još 8,5 miliona evra, potvrdio je direktor hotela Dragan Todorović.

Prestižni turističko-hotelski kompleks sa pet zvezdica, sa kongresnim, spa i velnes centrom, koji se prostire na 32.000 kvadrata, postao je zamajac turizma, o čemu svedoče podaci da je tokom ove godine poseta Aranđelovcu i Bukovičkoj banji utrostručena.

Dolazak gostiju osetili su svi restorani u gradu i privatni ugostitelji, u kojima je povećan promet, a manji hoteli i pansioni takođe su zabeležili više noćenja nego ranijih godina.

Danas se ovaj luksuzni hotel, koji posećuju političari, ambasadori i druge diplomate, poznate javne ličnosti, domaći i strani stručnjaci, učesnici brojnih kongresa i drugih skupova, kao i gosti dubljeg dzepa, može pohvaliti kvalitetnim sadržajima i odličnom uslugom, zbog čega je Izvor za samo godinu dana rada dobio pet priznanja.

Na Novosadskom sajmu turizma dobio je Turističku prizmu i Oskara kvaliteta, proglašen je za velnes hotel godine, Privredna komora Srbije i časopis „Turistički svet“ dodelili su mu nagradu „Ambasadori dobre usluge“, dok je vlasnik hotela Miroljub Aleksić dobio najveće opštinsko priznanje, nagradu „26.jul“.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011 - 2013 TURIZAM ZA VAS I NAS. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Izradio Web Genije